sunnuntai 29. huhtikuuta 2007

Nyppylöitä ...tana, mutta sinnikkyys palkitaan...

Mites sen asian nyt kauniisti sanoisi. Vaikkapa;
Älä Opettele Uutta Neulemallia YÖLLÄ! ( menee meinaan hermot...)
Pari tuntia takkusin perjantai-iltana ( yöllä...) purin ja yritin uudelleen jne. ja sama homma uudestaan lauantai aamulla, kunnes ahaa elämys iski ja oikea " sävelkin" löytyi. Miehen siskokin auttoi pähkäilyssä! Mutta tällaisen aion äidille tehdä Äitienpäivälahjaksi: (malli uudesta Modasta)


Tässä harjoitusversio, joka tulee itselleni: ( Lisää kuvia, jahka saan valmista aikaiseksi...)


Loppujen lopuksi, malli on oikeasti ihan simppeli =)

Äiti saa huivinsa kauniin kesän valkoisena, toivottavasti tulee mieleinen.
Ai niin, kun malli on hyvin opittu; onnistuu neulominen myös yöllä vaikka silmät ristissä!!

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Tuo alpakka on ihan hennon vaaleanpunaista, liekö kuva huijaillut :( Lilaa minäkin lähdin etsimään mutta vaaleanpunainen oli ainoaa mitä tästäkään kaupungista pystyin löytämään. Mutta onneksi pieni tyttö, jolle alpakat ovat menossa, ei varmaan pane pahakseen vaikka värinä onkin vaaleanpunainen! :o)

Linnéa kirjoitti...

Kiitos avustasi tuolla Novitan Neulomon puolella :) Nätti tuosta tulee... tuleekohan omastani. *huokaus* Minullakin se on menossa äitiyspäivälahjaksi, mutta vähän tummemmasta vihreästa Samoksesta teen...

katja kirjoitti...

Heippa!
Tulin vastavierailulle, kiva kun poikkesit ja kommentoit :)

Olen kanssasi samaa mieltä, yöllä ei kannattaisi opetella/tehdä mitään uutta, tuttua villasukkaa vaan. Mun äitienpäivälahja Novitan kesä 2007 lehdestä (malli 46) takkuaa ja luulin etten vain osaa tehdä kunnes novitalta tuli sp-viesti, että mallissa virhe. Yritän uudelleen, itse asiassa jo kolmatta kertaa, mutta nyt suosiolla päiväsaikaan :)

Mukavaa kevättä ja "törmäillään"..