keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Aurinkoista Toukokuuta =)

Kylläpäs aika onkin hujahtanut siivillä ja koululaisten kesäloma kurkkii jo "nurkan" takaa. Meillä lapset saavat todistukset lauantaina ja pääsevät "kesälaitumille" ;)

Salaiseni paljastuspaketti tuli sopivasti synttäriksi viimeviikolla perille ja oli AIVAN IHANA!
Paketti sisälsi kirjan: Huopaneulaus ja huovutus sekä puiset sukkapuikkojen suojukset ja Big Red kanelinmakuista purkkaa; Nami! Vuosia olenkin kaivannut kanelipurkkaa jota Jenkilläkin joskus oli, mutta menekki oli ilmeisesti liian pieni. Joten purkka oli Täysosuma =))
Lisäksi oli Linda (SNY:ni) laittanut siemenpusseja( jotka unohdin tietenkin kuvata ennenkuin mies vei ne eilen valmiiksi istutusta varten maalle. ) Paljon kiitoksia Lindalle!!

Nyt tarvitsee sit muistaa se maaginen päivämäärä, kun seuraavaan Sny-kierrokseen avautuu sivut ja starttaa ilmoittautumiset, koska osallistujamäärä on rajattu. Heinäkuun alussa vissiinkin ;)

Neuleita on valmistunut normaalia verkkaista tahtia, pääsääntöisesti sukkia ja vähän muutakin, mutta kuvaajaa on laiskottanut kauheasti. ( Niin kauheasti, että äitienpäivä-sukat jäi sit kuvaamatta...)
Mutta katsotaan, josko saisin muista valmistuneista kuvat tänään vielä napsittua ;)

Huutonettiin on tulossa muuten asiasta viidenteen pian kasa lisää lankoja myyntiin sekä luultavasti myös lehtiä ja kankaita; pois jaloista ennen muuttoa. ( Ja paljon muuta!)
( Laittelen niitä loppuviikon ajan pikkuhiljaa sinne, niin saa pientä vajausta muuttokuormaan...)

Jeps, illemmalla kuvia. Nyt pakkaamis puuhiin ;)
Tämmöisen kisulin olen joskus tehnyt lintuvarokkeeksi ikkunaan, mutta kun sitä irroitin ikkunanpesun jälkeen peilistä särjin sen vahingossa huolimattomuudellani. ( Eikä ollut kuin 5 vuotta vanha!)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippati! Mukavaa, että tykkäsit paketista:) Jännitinkin täällä jo, että mitenköhän onnistuin. -Linda

mari kirjoitti...

=)
Täydellisesti!
=)