maanantai 25. elokuuta 2008

Mää sainki paketin... Sny:ltäni =)

Riemu oli suuri, kun ennen töihin lähtöä hain postin laatikosta. Siellä minua vartosi muhkea paketti ja pakkohan se oli avata ennen töihin menoa. Aivan ihana, kiitos Sny!!! Siis ne mun lempparivärit on viitteellisiä, sinisen ja harmaan sävyt ovat meidän kodissa normioloissa kokoajan valloillaan. (Inhokit on inhokkeja, mutta muuten aika kaikkiruokainen...) Ja jotta en puhu palturia, tässä todiste ihanasta paketista (sinisellä sohvalla...)Suklaa lähti heti mukaan ja joutui syödyksi tauolla. Kynttilä pääsee tositoimiin heti, kun illat hieman enemmän hämärtyvät ja langasta tulee sukat MULLE. Tuon sävyistä kysilakkaa en tällähetkellä omistanutkaan, joten sekin on jo testattu; Wau! Ja tuossa Chibissä, jopa minä varmasti saan pysymään neulat tallessa + kortti joka kertoo totuuden...Iso kiitos sinulle Sny:ni. Olen otettu =)

Neulerintamalla on vilkkaampaa kuin pitkään aikaan. Tällä hetkellä valmistuu pienempiä töitä kuten mm. sukkia yms. joulupaketteihin ystäville ja hyville työkavereille. Olen saanut todellisen tarmon puuskan ja kovasti yritän toteutella toivottuja lahjoja. Lisäksi olen harrastanut jälleen nettishoppailua, tällä kertaa täällä. Nää on aivan ihania, oman pakettini sain perjantaisen tilauksen jäljiltä jo tänään. Huomenna yksi vyyhti pääsee puikoille. (...siis jos maltan olla aloittamatta jo tänään.)

Valokuvausta tulee "harrastettua" aina kun vain kamera on paikalla oikeaan aikaan. Mies kuvasi meidän autotallin katolla viime viikolla istuneen kanahaukan, kun taas minulla oli Vadelma pensaissa tässä taannoin tämmöistä seuraa:


Kaunis "Sinisilmä"

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...postissa puiseva paketti...

-SNY-

mari kirjoitti...

Aivan ihana paketti saapui postissa perjantaina, mutta ollaan oltu reissussa viikonloppu, joten postausta luvassa maanantaina. "Puikkopaidat" jo matkalla käytössa. Iso Kiits!