maanantai 16. maaliskuuta 2009

Lankojen lasku jatkuu ja Ufojen kanssa työskentely myöskin

Laskuissa olen päässyt 56 kiloon asti ja pahoin pelkään ( lue: odotan =) ), että lankojen paino tulee ylittämään omani, sillä varastossa olevat lasken vasta huomenna. Osa kesälangoista kun on ollut siellä säilössä syksystä asti. Vajaita keriä en edelleenkään vaivaudu laskemaan vaan ainoastaan korkkaamattomat, muuten tää projekti ei tosiaankaan lopu tällä viikolla...
Homma on niin tylsää, että piti vastapainoksi teinin kesätoppia neuloa yli puolen yön, ennenkuin maltoin mennä nukkumaan. Taka kpl on nyt melkein valmis ja taitaa tuo päätyä teinin synttäri pakettiin muutaman viikon kuluttua ;)
Ensijärkytyksen jälkeen pinkki tyynykin kelpasi hyvin lukukaveriksi illalla, vaikka kysymys kuuluikin " miksi pinkki?" Ei raukka enää muistanut, että kun tuo projekti alkoi, niin itse langan värin valitsi =)
Joitain lankoja tulen laittamaan myyntiinkin, jahka saan kaikki käytyä läpi ja siirrettyä paperilta tietokoneelle. Ja eräälle tiedoksi, että en ollut muistanut valkoisen tennesseen olevan kiinnitettynä tuohon ufo toppiin, joten sitä ei löydy ylimääräistä. Anteexi =(
Nyt laittamaan ruokaa, että ehdin vielä neuloakin ennen töihin menoa...

1 kommentti:

JossuP kirjoitti...

Heh, joo, ei tuo kovin hauskaa puuhaa ole (itse pääsin 15.10.2008 47kg 896g asti, sitten en enää jaksanut/arvioisin että noin sama määrä jäi taulukoimatta) ja nyt en sitten muistakaan mitkä langat on laskettu ja mitkä ei... Mutta onhan siitä jotain hyötyä, aina saattaa löytyä lankaa mitä ei muistanut olevankaan!