tiistai 27. syyskuuta 2016

Sairastupailua

  Tai ainakin osittain. Tällä hetkellä potilaita on vain yksi. Nuorella miehellä nousi lämpö viikonloppuna ja nyt on reilusti kuumeessa ja köhässä. Ei tuos kunnos töihinkään voi mennä. Emmalla on hiukan lämpö noussut muttei onneksi ainakaan vielä kuumerksi saakka. Miehellä nuhaa ja minullakin vähän päätä särkee. Pysyisi nyt ainakin vielä hus pois. Huomenna kun on meidän perhekerho päiväkin. Pääsee lapset leikkimään ja äidit höpöttämään jopa jonnin joutaviakin. Vertaistukea ja hivenen kahvittelua. Kyllä kelpaa käydä, kun on niin hienot uudet tilatkin meidän uudessa Ruoveden Srk-talossa. Aloitin viimeviikolla Pyrylle monsterihousujahttp://kuplablog.blogspot.fi/2012/12/monsterihousut.html?m=1
ja nyt kun olen niissä päässyt haaroväliin saakka aloitin toissailtana toisia lahjaksi.( tai lahjapakettiinhan nuo Pyryllekin menevät) Kolmannetkin pitäisi tälläviikolla vielä puikoille saada. Onneksi olen ollut lankahamsteri, niin nyt nuukana aikana on mistä ottaa. Eilen kyllä tarttui tarvikekeskuksessa ostoskoriin pääväri kolmansiin monstereihin. Emma kun tykkää keltaisesta ja.kun ei ole mun lemppari, niin ei lankakaapista sitä seiskaveikkana löytynyt.
  Tänään näin sen verran vaivaa, että kaivoin yhden lanka- ja käsityölaatikkoni esille, jotta sain sieltä pari vajaata lankakerää. Lisäksimuistin kuvata muutamat viimevuoden tuotoksetkin vielä, jotka eivät joululahjapaketteihin viime vuonna päätyneetkään. Yhdet vanhemmat, jotka kuvaan tuli mukaan olinkin kuvannut tänne aiemminkin. Eivät ole vaan vielä saaneet itselleen söpöä vauvaa omistajakseen. No jospa tänä vuonna vielä. Vaakalle asti en näitä tietenkään joutanut äkkiseltään kiikuttaa, mutta onneksi kameran eteen.


Jep, nämä ovat keltasävyisiä junasukkia lukuunottamatta vuosimallia 2015 ja kuten kuvat paljastavat jälleen; päättelykeiju ei todellakaan asu täällä ja vierailee vain pakosta eli silloin kun on PAKKO päätellä :-)
  Nyt täytyy nuo nuorimmaisen päiväunet vielä vähän yrittää hyödyntää ja ottaa vapautuneille puikoille uudet sukat alulle. Jotta haasteet etenee ja kun ei se joulukaan ole enää kuin vajaan 3kk päässä.
  Se on moro!

Ei kommentteja: