torstai 22. syyskuuta 2016

Siis joko oikeesti on Syyskuu?

  Aika juoksee hyvässä seurassa vai miten se meni ja lapsiperheessä on miljoona aika syöppöä. Omaa aikaa pitää napata joskus lasten nukahdettua ja ennen auringon nousua. Auts :-\ Niinpä mä olenkin jo hyvän aikaa aina illalla noin klo 23~01 (lue yöllä) ottanut sitä omaa aikaa ja käyttänyt sen; juu en bloggaamiseen vaan käsitöihin. Jotta saisin nuo voimassa olevat haasteet onnistumaan, täytyy aika käsitöihin napata jostakin. Lisäksi monet kutomuksustani ovat tulossa pukin konttiin niin senkin takia niitä täytyy työstää ilman kurkkivia katseita.
  Joka päivä joku tai jokunen käsityö etenee. Valmistuukin jopa :-D Pitkästä aikaa otin sohvien väliin olohuoneen nurkkaan kutomuslaatikon itselleni. ( Tää on kyllä jo neljäs sellainen, mutta kun edellisiä ei jaksa kaivaa tuolta esille ja ovat ahmineet liikaa lankaa sisäänsä ettei kutomuksia mahdu niin nappasin itselleni uuden laatikon käyttöön) On siis taas paikka mihin saa valmiita ja keskeneräisiä piiloon.
Täällä lymyävät myös ne valmiit
Joululahja ehdokkaat
Muun muassa tämmöisiä on kesken.

  Toissa iltana aloitin myös tekemään monsterihousuja Pyrylle, kun kesken eräisiä töitä on tällä hetkellä vain 9.. (okei eli nyt 10 )Nyt kun niistä pääsee kohta lahkeita tekemään, ajattelin tänään aloittaa toiset monsterihousut vuorostaan Emmalle. Täytyyhän pukin kontista löytyä muutakin kuin sukat ja tumput. Ja kun kerta pennin venytystä harjoittelen lisää, tarvitsee tehdä itse. Onneksi on langoissa mistä valita. Koskahan oikeasti uskaltaisi tehdä lanka inventaarin. Uskoisin pelkästään 7-veikkaa olevan ainakin 20 ellei peräti 25 kg. Useammat sukat tai villasukat saa vielä tehdä niistä. Kesän/syksyn aikana olen ostanut lisää lankaa 5 kerää. 2kpl 7-veikan polarista ja 3kpl 7-veikan viidakon cobraa yhteensä 650g.
  Joulu lähestyy ja tonttuilu lisääntyy. Illat hämärtyy ja on mukava sytytellä kynttilöitä ja nauttia glögistä ja käsitöistä. Viime lauantaina opetin Emmalle kuinka lankatupsuja tehdään. Niihinkin on mielessä eräs idea lastenhuonetta varten. Jahka huoneiden vaihto ja muut joskus valmistuvat.;-) 
  Nautitaan vielä näistä syksyn lämpimistä päivistä, kyllä ne vielä viilenevät.
  

Ei kommentteja: