tiistai 17. heinäkuuta 2007

Lomapuuhia...

Matonpesut odottakoon ja mustikat ei metsästä lopu. Tänään kutsuu käsityöt ;)
Aamu tuli vaihteeksi aloitettua Serranon perheen seurassa telkkarin äärellä ja nyt voi hyvillä mielin istua käsityön ääreen kahvikupin kera...

Apropoo:
Millainen sinun aamukahvi-kupposesi on?

Minun kahvimukini vetoisuus on 4,5 dl ja mukia koristaa iki-ihana Ihaa =)
( Ei tartte kokoajan santsata...)
Meillä on koko perheellä omat Nalle Puh-sarjan mukit: nalle puh, ihaa, tikru ja nasu.
Mukit on kivoja lahjoja; niitä on mukava antaa ja saada ja niitä löytyy joka makuun. Viimeisin lahjamukini on Tuutikki muumeista, jonka sain Mirjalta 30-vuotis lahjaksi. Teema-mukit onkin tosi kätsyjä, kun niitä voi pinota vapaasti päällekkäin.
Tämä matkaa työkaverille tämän parannuttua =) ( Patalappu siis...)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä kerään Teema-astioita, joten en yleensä tykkää jos joku tuo jotain kirjavia ja erikoisia mukeja. Mut sattuipas niin että rakas serkku toi ihanan, ison, Irlanti-henkisen mukin jossa on iso vihreä neliapila. No siitähän minä nykyisin kotona kahvit hörpin :)

iso gnu kirjoitti...

Lapset(siis jo aikuisia) ja puoliskonsakin ovat oppineet, että juon kahvini OHUTreunaisesta mukista. Kotona on muutamma vuosia,vuosia sitten Tampereen Stockmannilta koulutusmatkalla ostettuja kukallisia mukeja ja mökillä enää yksi hedelmämuki,joka on ohutreunainen.Töissä juon mistä sattuu, mutta mieluiten Illusia-sarjan mukista.Kahvikupista juon vieraiden kanssa ja kylässä.