keskiviikko 18. heinäkuuta 2007

Vaihtelevaa säätä, sano

En sitten viitsi tänäänkään mattoja pestä. Vähän väliä muistaa ripautella vettä, joten ei kauheaa inspiraatiota mattojen pesuun ole tullut. Huivin olen saanut tänään hapsutettua ja yhden sukan puoliväliin asti.
Kovasti sormet syyhyäisi neulomaan ihan jonkun " lomaneuleen". ( vaikka noita keskeneräisiäkin löytyypi riittämiin.)
Muistaakseni Novitan lehdessä oli joskus 95-96 neule-malli, joka oli neulottu kaksinkertaisella langalla, joista toista ei ole saanut vuosiin... Ajattelin, että täytyy taas tarkistaa neuletiheys, jotta näkisi kävisikö joku uusi lanka siihen suoraan. Kovasti olisin halunnut tuon toteuttaa jo aikapäiviä sitten, mutten ole jaksanut lankoja siihen soveltaa=)
Missäs se lehti nyt olikaan?? Hmm...
Tämähän se oli! Lehti on Novitan neuleet 3/96. Kuvassa on sama malli eri päin kasattuna. Hauska. Itseäni kiinnostaa tuo vasemman puoleinen neule.

Ai niin, tähän väliin voisin laittaa myös jotain kuvaa valmistuneista:


Nämäkin patalaput ovat olleet valmiina jo jonkin aikaa, mutta eivät ole vielä saaneet uutta omistajaa ;)


Tähän huiviin laitoin tänään hapsut, jotta sain valmiiksi...( En todellakaan välitä hapsujen laitosta...) Tämä nyt vain oli sellainen pakko saada huivi, koska viikonloppuna kaupassa suurin piirtein tällaisen näin, mutta en viitsinyt siitä melkein kymppiä maksaa. Lankana Sofia ja lankaa kului noin 75g joten kustansi noin 1,5euroa ;)
( ja koska huivi oli kuvatessa sohvalla, tyttöä laiskotti eikä viitsinyt ruveta malliksi!!)

Ei kommentteja: