perjantai 14. syyskuuta 2007

Perjantai ja kauan odotettu pekkanen...

Eilen oltiin miehen kanssa leffassa Tampereella ja mukavaa oli. Harvemmin tulee lähdettyä katsomaan leffaa ilman lapsia, mut nyt kun Nordea sponssas; oli hyvä syy mennä kaksin.
Leffa oli Ganes ja oli muuten ihan katsomisen arvoinen filkka. Vaikka en itse ole juuri ns. Ganesin kulta-ajalla elänytkään... Saatan tämänkin katsoa joskus uudestaan =) Leffat ovat ihania, kun saa unohtaa hetkeksi kaiken muun ja vain nauttia... ( Siis hyvin tehdyt, hyvät leffat...)
Blogistaniassakin kerkeää tänään tovin pyörähdellä, kun on vapaapäivä, eikä ole tarvinnut herätä 05.00... joten silmätkin pysyy auki. Viime aikoina olen tutustunut useampaankin hivenen uudenpaan mukavaan blogiin ja löytänyt pari " vanhempaakin " uutta seuraamisen arvoista kohdetta. Ehkäpä saan ne tuohon listaanikin lisättyä muidenkin iloksi ;)
Käsityötkin edistyy normaalilla hitaalla painollaan, pitäisi varmaan sanoa tyypille joka niistä kuvia ottaa, ett pitäisi ottaa aktiivisemmin ja siirtää niitä tälle koneellekin. Hmm.
Joulujututkin on jo aktiivisesti mukana, koska aikahan yleensäkin tuntuu loppuvan kesken...
Tuttavapiirikin on saanut lähiaikoina perheenlisäystä ja valmistukseen pitäisikin laittaa parit vauvan sukat ja tumput. Sekä pojalle että tytölle. Sylin täydeltä vauvaonnitteluja niin Vilppulaan kuin Tampereellekin;)

1 kommentti:

Pink Parsley kirjoitti...

ihanaa laita sitten kuvia!!! musta vauvantossut ja muut on ihan maailman söpöimpiä, ja vauvatkin, jos ne saa antaa takaisin omistajansa syliin jos ne alkaa huutaa =O