tiistai 21. kesäkuuta 2016

Uusia tuulia, vanhoja kujeita

  Paljon on tapahtunut viimeisen bloggaamisen jälkeen. Suru valtasi mieleni sopukat toissa syksynä. Ja toissa talvi oli paikoin vaikea. Maaliskuu toi töissä uusia tuulia ja työnkuvani ja työpisteeni vaihtui jopa tehtaan eri osioon ja eri tehtaaseen. Pikkuhiljaa mieli alkoi kevään kuluessa helpottaa. Uudessa työ on kevyempää ja päivät töissä kuluivat kuin siivillä ja ainoastaan kerran kuussa mieli oli maassa ja itku kurkussa. Kesällä vihdoin mieleni parani ja alkoi jatkuva päänsärky. Siitä päästyäni alkoi jatkuvat pahoinvoinnit. Onneksi nekin loppuivat aikanaan, sillä sain seurakseni syksyllä issiaksen. Kohtelias työpaikkalääkärini kehui sen keväällä helpottavan, jos ei helpota sitten tutkitaan. Joten syksypuolen olin tasaiseen tahtiin välillä sairaslomalla. Joulun jälkeen en enää yrittänyt edes töissäkokeilla olla vaan hain lääkärin kehoituksesta sairaslomaa. Helmikuun alusta siirryin äitiyslomalle ja maaliskuussa perheeseemme syntyi neljäs lapsi; toinen poika. Tässä sitä ollaan onnellisesti kotona. Pyry poika sain nimensä huhtikuussa ja toissa syksyn keskenmeno on vain paha uni, jonka välillä muistaa. Mutta onneksi se on vain aina harvemmin mielessä ja saan olla onnellinen 4 ihanasta lapsestani. ( Tähän esikoinen kyllä kommentoisi, ettei hän ole enää lapsi. No meillä on lapsia ja aikuisia ; -) )

  Käsitöitä tulee tehtyä jatkuvasti ja surullisina päivinä ne ovat auttaneet pitämään pääparkaani kasassa. Viimevuonna tein jälleen enemmän käsitöitä kuin koskaan aiemmin ja luulenpa että niin käy tänäkin vuonna. Kaksi käsityöhaastetta joihin otin osaa ja loppuvat juhannukseen menivät kyllä puihin, kun aloitin sumeilematta tekemään välitöitä ja haastetyöt jäivät sivuun. Juhannukselta aloitan kaksi uutta haastetta ja luulenpa niiden toteutuvan lähestyvän joulun takia helpommin :-)

  Lämmintä ja turvallista juhannuksen aikaa kaikille. Itse olen kaukana nettimaailmasta koko juhannuksen, joten juhlikaa viisaasti.

 


Ei kommentteja: