sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Jääkiekkoa, vauvanhoitoa ja käsitöitä

Oli ohjelmassa tänään. Pojilla oli kotipeli, jossa pitkästä aikaa tuli odotettu voitto 5-3 joka tekee kyllä pelaajille henkisestikin hyvää. Muutama peli kun on tullut jo rämmittyä. Itse seurasin pelin netissä, koska jouduimme pikkuisen kanssa toipilaina jäämään kotiin. Kyllä on jännittävää tuo netistä seyraaminen, voi että. Koville otti taas.
Uutta kuviota aloitin, mutten pelin aikana kuitenkaan malttanutkaan, peli vei mennessään.
Nyt kun pikkuinen vihdoin nukkuu, (kun päivän on tehnyt mahalleen kääntymisharjoituksia) ei enää jaksa viimeisiä kerroksia tehdä vaan saa se jäädä aamuun. Tauti vaivaa edelleen, potilaat vaan lisääntyy, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa ala helpottamaan. ikkuinen on oppinut yskimäänkin kiitettävästi, kurjaa että tauti tuntuu hänelläkin vaan jatkuvan. Kuumetta ei onneksi ole tullut ja ikenien kutiaminen haittaa enemmän kuin yskä.
Lörppöpipoja on tulevalla viikolla ohjelmassa lisää, vauvan sukat pitäisi saada valmiiksi, vaikkei vauvauutisia edelleenkään ole vielä kuulunut ja vuoden ensimmäiset lapasetkin olisi hyvä saada alulle. Kyllä tämä tästä.
Päivällä tutustuin blogin muokkaamiseen lisää ja lisäilin myös tunnisteita. Tunnisteita laitan lisää, kunhan siihen löytyy sopiva väli aikaa, monet muut asiat kiinnostaa vaan enemmän.
Keittiössä hääräämiseen tuli ylimääräistä aikaa tänään laitettua. Tuloksena vadelmamuffineja, riisipuuroa sekä mustikkakeittoa ♥
Seuraavaksi köllähdän pikkuisen viekkuun nukkumaan, hyvää yötä kaikille.

Ei kommentteja: