keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Pipoa ja lumitöitä

Aamusta aloin kutomaan toista lörppöä ja hyvään vauhtiin pääsinkin. Huonosti nukutun yön jälkeen ihan kelpo suoritus. Viime yönä, kun sain nukkua varmaan 4 tuntia. Meidän kohta 2 ½ kk vanha pienokaisemme tekee hampaita. NYT JO. Nukkui melkein koko yön rinnalla, siis sen jälkeen kun nukahti. Ja mahalleen kääntymisharjoituksia oli pakko oheisina tehdä keskellä yötä. No tänäyönä varmaan nukutaan hyvin, kun päiväunetkin on mennyt pätkissä. Iltapäiväunien aikana olisin mielelläni jatkanut kutomista, vaan ulkona odotti muut hommat.
Onko teillä satanut lunta? Meillä on satanut tänään omiksi ja vähän naapureidenkin iloksi. Ja naapureiden iloksi tein vähän heidänkin puolestaan lumitöitä, kun iäkkäitä ovat. Ja selässä huomaa, kävelen varmaan tän illan kyyrymmässä kuin he :b mutta auttamisesta saa aina hyvän mielen ja se on pääasia. Olemme joka talvi mieheni kanssa auttaneet toisia lumitöissä ja samaa rataa jatkamme.
Antaa tulla lunta, onpa valoisampaa.
Sais tulla muuten auraajakin, olisi aamulla mukavampi ihmisten lähteä liikenteeseen. Sopisi muuten tulla ennenkuin mennään nukkumaan, mua ei just nyt kiinnostais ajatus, ett auraaja pikkuisen herättäis. Voisin siinätapauksessa sanoa muutaman valitun sanan, jos kiinni saisin.
Tänätalvena kun täällä on ollut ihan hassut hiekoitus /auraus ajat. Yksikin kerta kun lunta oli tullut sentti, niin kannatti aurata kymmenen jälkeen. Ihan pyllystä.
Huomenna myssykuvaa ja toivottavasti virkeämpi mieli. Leipoakin tarttis. Jos vaikka jotain hyvääkin.
Hyvää yötä ♥

Ei kommentteja: