torstai 19. tammikuuta 2012

Vanhat lehdet

ovat oikeita aarteita. Etenkin, jos ovat olleet kateissa tai unohduksissa. Hain autotallista tänään yhden laatikon, joka on ollut siellä muutostamme lähtien eli jo 3 ½ vuotta. Laatikosta löytyi vanha novita, olisko ollut talvi 2000 en nyt juuri muista varmaksi. Lehdessä oli aivan ihania perinteisiä joulumalleja sekä 1 virkattu tähtiliina, jota olen opetellut joskus virkkaamaankin. Lehden välissä oli ensimmäinen palanen liinaan, joka virkataan 7 palasesta. Lehden mallien väritkin olivat ihanan perinteisen joulun värisiä.
Sen siitä saa, kun lehdet eivät ole numero järjestyksessä eivätkä kaikki edes samassa paikassa pinossa. Ei voi tietää onko kaikki ns tallessakaan, ennenkuin jostain putkahtaa esille kadonnut lammas.
Hakiessani laatikon sisälle kävin läpi sisällön ja puolet menikin suoraan paperinkeräykseen. Huomenna voisi olla sen verran ahkera, että kävisi seuraavan laatikon läpi ja heittäisi turhat pois. Kaikkea sitä tuleekin säästettyä, mutta välillä saa tehopiikkejä ja heittää jotain turhaa pois. Mitähän varten olen meidän talo lehtiäkin säästänyt vuodelta 2006? Selasin yhden läpi eikä tosiaankaan auennut. No meneepä kiertoon, kun käy pussin taas tyhjäämässä paperinkeräykseen. Nyt ahkerasti höyhensaarille ♥

Ei kommentteja: