keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Mihin katosi uni...

Mulla on aivan uskomattomat unenlahjat. Kautta aikojen, olen voinut käydä talvi aamuna ulkona esim. laittamassa auton lämmitykseen ja mennä sen jälkeen takaisin nukkumaan. Samaa yritin tänä aamunakin puolikuuden aikaan ja onnellisena käperryin peiton alle pikkuisen viereen takaisin nukkumaan ja bling ei mua sit nukuttanutkaan. Kävin vessassa ja juomassa ja takaisin sänkyyn. Voi jee, täysin hereillä, ei tullut uni vaikka kuinka yritin. 3 varttia jaksoin ja vartin yli 6 ylös ja puuhellaan valkea. Tää kerkes alkaa siivoomaan ja lataan kaffinkeittimen ja täyttään vesipadan ja tuikkaan senkin alle valkeen ennenkuin lapset heräs kouluun. Sit oli hyvä tyttären kanssa jatkaa siivoamista 11 asti kun koulunsa alkoi vasta puoli 12. ( joo, kivoja noi lukiolaisten kouluajat)
Pikkuisen herättyä tää vielä leipoi torttuja ja muffinsseja ja jatkoi siivoamista. Hyvin kului päivä, mutta unen katoaminen jäi ihmetyttämään. Ei satu mulle kuin muutaman kerran vuodessa, korkeintaan. Ja tää oli jo vuoden eka!


Käsityörintamalla ei ole mitään valmista, vain kovaa yritystä. Sitä sen sijaan roppakaupalla, kun puikot löytyy olkkarista ( aktiiviset ) makkarista (satunnaisesti kerros tai pari päivässä) sekä lipaston päällä ( novitan polkua polvisukan alkua purkutuomion alla! Inhottava lanka!!)


Siinäpä sitä, yritystä

Ei kommentteja: