lauantai 28. tammikuuta 2012

Sukkatehdaspistefi

Sukkaa pukkaa jälleen vaikkei mitään vielä ole valmistunutkaan. Sukkia on puikoilla tällä hetkellä vaatimattomat 5 paria.Tiedetään, että voisi tehdä yhdet kerrallaan, mutta tiedän myös etten ole ainoa, jolla on ns. monta rautaa tulessa. sukista yhdet ei etene lainkaan, hautasin ne päivällä lipaston kaappiin pois silmistä. Mielestä eivät vielä suostuneet kadota... Jep, just ne Novitan Polusta takkuavat polvisukat. En saanut niitä aikaiseksi edes purkaa, piilotin vain ;)
(Kahdet uudetkin sukat aloitin tänään.) Kutoessani turkooseja naisten sukkia sanoin kullalle, että ei pitänyt tällaisia alkaa tekemään vaan isälle synttärisukkia. No ajattelin, että seuraavaksi sitten. No sitten menin lupaamaan äidille, että jos poikkeaa meille opetan vahvistetun kantapään, vaikkei mitkään sukat ole siinä vaiheessa juuri. Tein vauvansukan valmiiksi ja uusi sukka puikoille :D hyvin menee, kunnes sain lyhytvartisten sukkien varren valmiiksi äitiä odottamaan. Joo tosiaan lyhyt vartiset naisten sukat... (Ei äiti sit tullutkaan käymään, kun oli niin kylmä ilma. Sukanvarsi jää odottamaan...)

Otin itseäni niskasta kiinni ja uuden langan puikoille. Nyt pukkaa synttärisukkaakin sitten.Viikolla luulisi jotain valmistakin tulevan

Tässä tämän hetken tilanne:

Meidän palmuvehka on päättänyt alkaa kukkimaanPikkuinen tänään 3kk ♥


Ei kommentteja: