torstai 14. heinäkuuta 2016

Jotain valmista välillä

  Mustikkametsä on saanut olla tämän viikon vielä rauhassa. Sunnuntaina kyllä vielä äidin kanssa kävimme pari litraa hakemassa, josta esikoinenkin sai itselleen jo kolme rasiaa pakkaseen. Hyvä alku ainakin. Eiköhän me äidin kanssa taas huomenna mennä :-) Me oltiin alkuviikko maalla anopin (lue mummun) kanssa. Ajeltiin maanantaina hakemaan mummu kaupungista ja käytiin myös katsomassa esikoista samalla mustikoiden kanssa.
  Maalla onkin tullut sitten leivottua ja vietettyä lasten kanssa netitöntä ja suht telkutonta kesäviikkoa. Kahtena aamuna on katsottu osa lastenohjelmista ja tänään kotiin palattua viikon toinen pikku kakkonen. Kassillinen kirjaston kirjoja tuli taas viikossa luettua ja koska loppuivat hieman kesken, niin siirryimme lukemaan jälleen omia Pupu Tupunoita välikirjoina. Tänään täytyi kotiin palaamisen jälkeen käydä heti kirjastossa lainaamassa uusi kassillinen. Loppuvat varmaan heti kättelyssä, kun menemme pian takaisin maalle. Täytyy varmuuden vuoksi varmaan hakea huomenna vähän lisää. :-D Meistä on tullut lukutoukkia, itsellenikin varasin seuraavan kirjan Katajamäki-sarjasta jota aloitin lukemaan.
  Käsityöt on toki mukana reissussa ja kun sopiva rauhallinen välipää tulee, on hyvä ottaa puikot esille. Sain joulu juhannussukat valmiiksi ja aloitin pojan synttärisukkien teon. Uskomatonta että mun pieni täyttää reilun viikon päästä jo 19-vuotta. Mihin nää vuodet katoaa?? Vastahan mä hänet saatoin ekaa päivää kouluun ja nyt mun ylioppilas täyttää 19... No jokatapauksessa, jotain valmista:
  Juhannussukat 7-veljestä koko 38-39
Punainen ja vaalea harmaa
(Vielä punnitsematta)


Ei kommentteja: