maanantai 18. heinäkuuta 2016

Marjasukat

  Ihanat ja kamalat marjasäät. On pitänyt perin huonoa marjasäätä, mutta eilen oli kyllä ihan mukava keli. Esikoinen lähti myös mustikkaan äidin ja mummun kanssa. Ja saikin ihan mukavasti, heti 1,1litraa. ( Mikä oli kyllä kannun vetoisuus, joten kotiin täytyi lähteä tuon kipon täytyttyä. Aamulla päättelin langat viime vuonna valmistuneista sukista, jotta tytär saa omat sukat saappaisiin. Ei ollut tullut villasukat matkaan kesäkelillä. ( oho)  Sukat on ollut valmiina jo viime vuodesta, en muista koska nuo pakkopullat sain valmiiksi. Värit rupesivat mielessä riitelemään ja kesti monta kuukautta, että väkisin tein parin sukalle. Ensimmäinen saattoi valmistua maaliskuussa. No nyt on langatkin päätelty vihdoin.
Marjasukat  koko 39
Lanka 7-veljestä oranssi  105g
Sekä 7-veljestä punakirjava nostalgia

  Joskus jotkut väriyhdistelmät näyttävät mielessä tosi hyviltä, mutta muodostuvat tosi tuskallisiksi neuloa. Nämä kyllä näyttävät edelleenkin silmääni ihan kauniilta, mutta tuo nostalgia lanka on silmiini semmoinen migreenilanka että en toista tiedä. Toisinaan joutuu aloitukset purkamaan, kun värit oikeasti riitelevät silmissä ja työ ei sen takia etene yhtään. Sinänsä melkein valmis sukka on kurja purkaa, kun tajuaa liian myöhään ettei sovi.

  Tällä hetkellä on puikoilla pojan sukat ja että osa olla musta lanka pitkästä aikaa mielenkiintoinen kudottava. Ei voi tehdä hämärässä, vaikka kuinka tekisi mieli. Mustalle valitsin kaveriksi uuden 7-veikka polariksen sini-vihreä sävyisenä. Vielä kun saisin ne valmiiksikin. Nyt vihdoin aamukahvia ja leipää, jotta jaksaa alkaa päivän töihin.

Ei kommentteja: